YHTEYDENOTTO

Puhelin: 044 0544 061

Sähköposti: outi.terentjeff@hoppuhalli.net


Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen

Suomen Yrittäjät ry:n jäsen

Share |

Järjestelytovi (3h) 120 eur

Järjestelytovi kattaa kolmen tunnin mittaisen järjestelytyön. Sillä on hyvä aloittaa, jos järjesteltävää on todella paljon. Järjestelytyö tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, se on raskasta ja saattaa herättää haikeita ja epämiellyttäviäkin tunteita. Luopuminen ei ole aina helppoa. Joskus jaksamisesi voi olla äärimillään jo kolmen tunnin jälkeen.

Aina järjesteltävää ei ole ylettömästi, kolme tuntiakin voi riittää tietyn kokonaisuuden järjestelylle. Kokonaistilanteesi ratkaisee, minkä verran aikaa järjestelytyö vie.

Raivausrupeama (6h) 270 eur

Raivausrupeama sopii hyvin motivoituneelle asiakkaalle. Jos turhaa tavaraa on kertynyt hurjasti ja olet jo ottanut tuntumaa kaaoksen kesytykseen, haluat ehkä laittaa hihat heilumaan ja hoitaa loputkin kuntoon.

Tuntityö 45 eur

Joissakin tilanteissa tuntityö on järkevin vaihtoehto. Huomioithan kuitenkin, että minimiveloitus on kaksi tuntia erikseen tilattaessa.

Laajamittaisessa projektissa järkevintä on sopia urakkahinta.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Matkakustannukset sisältyvät hintoihin Turun talousalueella.

Ammattijärjestäjän palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen (lahjakorttia lukuunottamatta). Kotitalousvähennyksen voit hakea kätevästi esimerkiksi Palkka.fi-palvelun kautta.

Ennen järjestelytyön aloittamista suoritetaan asiakkaan kanssa maksuton alkukartoitus. Tilattavasta järjestelytyöstä tehdään aina kirjallinen sopimus. 

 

Luennot, kurssit, yksilö- ja ryhmävalmennukset:

Toteutan kursseja ja valmennuksia myös erilaisille ryhmille.  Tapahtumat voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, yhteistyökumppanini tiloissa tai työhuoneellani.

Jos toivot pidempiaikaista tukea ja ohjausta omaan raivausprojektiisi, voi yksilövalmennuksesta olla sinulle suurta hyötyä.

Kysy tarjousta kursseista ja luennoista!