YHTEYDENOTTO

Puhelin: 044 0544 061

Sähköposti: outi.terentjeff@hoppuhalli.net


Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen

Suomen Yrittäjät ry:n jäsen

Share |

Ammattijärjestäjä apunasi

Jokaisen ihmisen elämässä voi olla tilanteita, jolloin aika ja omat voimat eivät enää riitä elämäntyylimme mukanaan tuoman paljouden hallitsemiseen. Muutto uuteen asuntoon, tulossa olevat isot juhlat, avioero tai läheisen kuolema ovat esimerkkejä tilanteista, joissa ammattijärjestäjän palvelut voivat olla tarpeen. Toisille meistä tavaran ja arjen hallinta on normaalioloissakin haastavaa. Työ tai pienet lapset, oma tai läheisen pitkäaikainen sairaus tai kaikki nämä yhdessä saattavat verottaa voimavaroja niin, että selviää vain välttämättömimmästä.

Ammattijärjestäjä arvioi yhdessä asiakkaan kanssa tietyn tilan tavarat tai paperit. Turhat erotetaan tärkeistä ja säästettäville luodaan looginen säilytyspaikka, jotta järjestyksen ylläpito on jatkossa helpompaa. Tarpeettomat tavarat kierrätetään tai hävitetään mahdollisimman ekologisesti. Mitään ei poisteta ilman asiakkaan lupaa. Työnkuva vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan; joku voi tarvita apua valokuvakokoelmansa järjestämiseen, toisella on katastrofin ainekset piilossa komeroiden ja kaappien ovien takana ja kolmas ei ole enää vuosiin kehdannut kutsua ketään kotiinsa.

Kynnys päästää vieras ihminen omaan kotiin on korkea. Epäluulo ja häpeän tunteet ovat luonnollisia reaktioita. Ammattijärjestäjä tekee kuitenkin työtään täysin luottamuksellisesti ja hänellä on vaitiolovelvollisuus. Koulutettu ammattijärjestäjä sitoutuu noudattamaan Suomen Ammattijärjestäjät ry:n eettisiä periaatteita.

Järjestäminen on intohimoni (kyllä, joku voi todella pitää siitä), muille avuksi ja iloksi oleminen elämäntehtäväni. Kuinka voin auttaa sinua?

71076_324326794308760_1538051571_n.jpg